ΠΡΟΦΙΛ

Μάθετε περισσότερα για εμάς
Image module
kouvarakis.gr

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε

Delimiter

Η επιχείρηση του Ιωάννη Κουβαράκη ξεκίνησε να ασχολείται με την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων από το 1977 που ανοίγει τις πόρτες του το πρώτο κατάστημα στο κέντρο της πόλης της Σητείας.

Το 2004 την επιχείρηση αναλαμβάνουν οι τρείς γιοί του Ιωάννη Κουβαράκη Παντελής, Κωνσταντίνος και Γεώργιος και η επωνυμία αλλάζει σε Π. Κουβαράκης και ΣΙΑ Ο.Ε. Από το 2004 μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικά βήματα στην επιχείρηση.

Το αντικείμενο παρέμεινε το ίδιο αλλά η εταιρία επεκτάθηκε και σε άλλα μέρη στην Ελλάδα. Επίσης πραγματοποιήθηκε σημαντική προώθηση του Ξύγαλου Σητείας σε Π.Ο.Π με ονομασία “Ξύγαλο Σητείας”. Από το 1977 μέχρι σήμερα,η επιχείρηση καταγράφει συνεχείς επιτυχίες όχι μονο στην Κρήτη αλλα και σε όλη την Ελλάδα. Με πίστη στην επιτυχία των στόχων μας και διάθεση για εντατική δουλειά, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.

Το γάλα που χρησιμοποιείται για την παρασκευή των προϊόντων είναι απο το Νομό Λασιθίου και κυρίως απο την Ζάκρο. Τα γάλατα ελέγχονται σε καθημερινά βάση με βιοχημικές αναλύσεις που πραγματοποιούνται σε ιδιωτικά εργαστήρια όπως την Βιοερευνητική Α.Ε, την εταιρεία Ανάλυση Α.Ε καθώς και απο τον ΕΛΟΓΑΚ.

Σε μία εποχή όπου όλα αλλάζουν, ορισμένα πράγματα αποδεικνύονται διαχρονικά. Η συνεχείς ανάπτυξη της επιχείρησης οφείλεται στις αξίες μας που παραμένουν αναλλοιώτες. Άριστη ποιότητα, σεβασμός στην οικογενειακή παράδοση και στον πελάτη, χρήση της τεχνολογίας και βέβαια αγάπη για το αντικείμενο.

kouvarakis.gr

Δημοφιλή προϊόντα

Ξύγαλο Σητείας
Τυροκομικό προϊόν
Στάκα Σητείας
Τυροκομικό προϊόν
Πλήρες γιαούρτι Σητείας
Τυροκομικό προϊόν
kouvarakis.gr

Από το 1977 μέχρι σήμερα,η επιχείρηση καταγράφει συνεχείς επιτυχίες όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Με πίστη στην επιτυχία των στόχων μας και διάθεση για εντατική δουλειά, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.

Delimiter
kouvarakis.gr

Άριστες συνθήκες παραγωγής & σύγχρονα μηχανήματα

Delimiter
Διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας γάλακτος για την παραγωγική διαδικασία. Ο συνδυασμός της άριστης ποιότητας και ασφαλής επεξεργασίας, με τις υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις και το σύγχρονο εξοπλισμό της εταιρίας, κάνουν τα προϊόντα μας να κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην προτίμηση των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται εδώ και 30 χρόνια..
Image module
Image module
Image module
Image module